Negledesign eller spiker kunst er et veldig enkelt konsept – design eller kunst som brukes til å dekorere finger eller tå negler. De brukes hovedsakelig for å forbedre et antrekk eller lyse en hverdagslig look. Sett i dag som mer en mote aktivitet og noe som åpner for kreativitet og uttrykk for ens egen stil, blir spiker design og kunst anses å være et betydelig område av mote og skjønnhet. Forskjellige spiker design og nail art kan bli funnet på de siste catwalks av de beste designerne, Hollywood-stjerner og kjendiser vil ofte vise frem de hotteste nye negle trender på den røde tepper, og selvfølgelig noen fra sitt eget hjem kan lage spiker kunst å matche sine humør, antrekk eller kunstnerisk personlighet.

Blue-Nails-for-Classy-Nail-Designs

Historie opprinnelig så spiker kunst som et show av sosial klasse, og jo mer ekstravagant høyere klasse du ble vurdert. I disse dager er det tilgjengelig for alle, og har eksplodert i popularitet, så mye at en dokumentar NAILgasm, ble utgitt for å utforske den økende trenden av nail art fra subkultur til high fashion. I januar 2015, Nailpolis: ble Museum of Nail Art stiftet for spiker kunstnere og amatører til å dele sine design. Medlemskap på NailpolisMuseum er begrenset til invitasjon til «opprettholde kvaliteten på innholdet.

Hvordan gjøre negledesign?

Hvis du ønsker neglene å se sitt beste, kopiere din favoritt stjernens negler, eller bare har en flott design idé for dem, så er det noen måter å gå rundt å oppnå ønsket utseende.

Salonger:

Den enkleste, men sannsynligvis dyreste alternativet er å besøke en spiker salong eller spiker bar. Med økningen i negledesign og nail art popularitet spiker salonger / barer har blitt vanlig-plass i mange byer og hovedgatene. De vil ha spiker teknikere som skal være i stand til å skape noen design du ønsker.

Kits:

Nail art kits er nyttig for nybegynnere som de gir deg alt du trenger for å komme i gang. De vil vanligvis inneholde de beste og base strøk, polsk og farger, spesielle børster eller punktere verktøy, ulike mønstre, klistremerker og pinner for design, og muligens noen ganger steiner, juveler eller glitter avhengig av kit. Du kan selv ønsker å få et kit med nail art penner som tillater deg å tegne direkte på spiker, får en helt unik design av din egen.

Hvis du tenker på å komme inn spiker design, kanskje en nail art kit være det ideelle utgangspunktet. Du kan kjøpe nail art kits fra noen av de største forhandlerne.

Guider:

Hvis du ønsker å unngå kostnadene ved spiker salonger eller bare føler deg modig det er en massiv mengde tutorials og guider for alle slags spiker design på internett. Du kan enkelt gjøre en rask Google og YouTube søk etter en hel rekke andre ressurser.

Det Du Trenger

For å få de ønskede design eller kunst, og du ikke kommer til en neglesalong, trenger du de beste verktøyene og rekvisita. En av de mest grunnleggende verktøy for enhver spirende spiker artist er børster. Et sett med børster kan plukkes opp fra de fleste steder som Amazon for veldig billig. Neglefiler er også viktig, og du vil sannsynligvis trenger mer enn én. Design ideer og hvilke teknikker de vil kreve spiller en stor rolle i de verktøyene du kan finne deg selv trenger. Nail frimerker og punktere verktøy kan være nødvendig å lage spesifikke design.

Dette er bare noen av en lang rekke verktøy tilgjengelig for spiker design og kunst. Avhengig av hvilken type design eller mønster du prøver å oppnå du vil kreve konkrete verktøy som vil gjøre deg i stand til å lage disse spesifikke design.

Negledesign

Når du har besluttet å opprette din egen spiker kunst, og du har alle verktøyene du trenger for å gjøre det, må du bestemme et design. Utvalget av tilgjengelige alternativer for deg er stort, og med tiden vil du bli mer kjent med ulike tilbehør som kan brukes til å forbedre eller forbedre spiker design. Noen av de mer vanlige utførelser er:

Blomster
Glitter
Sløyfer
Dots / spots
Holiday Themed f.eks Easter bunnies.
Dyreprint
To Tones
Fransk manikyr

De er bare noen av mange design som du kan gå for. Valgene er uendelige og nesten hvilket som helst bilde eller mønster kan gjenskapes på neglene.

Inspirasjon

Det er mange ressurser for å finne negledesign inspirasjon. Ulike nail art bøker om kan bli funnet på nettet som vil tilfredsstille spiker design du leter etter eller ferdighetsnivå du har. Alternativt kan du delta i en klasse på ditt lokale nail salon å få grunnleggende først eller finne inspirasjon fra dem, og ikke minst langt bedre evne. Og selvfølgelig internett er en skattekiste av informasjon og ideer. Et raskt søk finner du en endeløs forsyning av design ideer og nail art.

Det viktigste å huske om nail design og spiker spiker kunst er å være kreativ, uttrykke deg, og viktigst av alt – ha det gøy!

Hvis du leter etter mer informasjon om nail design, eller ønsker et sted å begynne med enkle nail design og nail art, herunder enkel trinnvis spiker tutorials for å gjøre neglene dine ser sitt beste, sammen med ideer, inspirasjon, videoer og mye mer – www.naildesignsforyou.com har alt du trenger.

Alt om negledesign

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *