Trinn en: Riktig brude leppestift søknad

Påføre leppestift kan være langt fra lett, spesielt når rødere nyanser er involvert, kjører risikoen for «blødning». For å unngå dette er det viktig å stille det ytre området av puckers, deretter farge leppene helt med liner farge før den skal bruke noen leppestift. Dette gir en praktisk veiledning, og hjelper deg med å holde leppestiften innenfor de riktige grenser. Den liner-farget laget under vil også hjelpe dine lepper beholde fargen mye lenger, selv om den ytre leppestiften begynner å avta.

bridal-makeup-tipsBildet stammer fra http://www.womenzmag.com

En sterk rød skygge kan være en fin måte å avlede oppmerksomheten bort fra øynene, noe som kan være en spesielt god ide hvis du har hatt en søvnløs natt før den store dagen!

For å gjøre leppene ser mer full, bare legge litt gloss til deres senter. Det er så enkelt som det. Du har nå lepper som vil se nydelig gjennom hele bryllupet ditt dagen!

Trinn to: Den beste gjøre opp for større og mer vakre øyne

Nå er det tid for å balansere ut dine nye-ser leppene med noen fantastiske brude øyne. Den gode nyheten: det er ingen øye form eller type som ikke er briljant egnet til smokey eye look!

Det er vel verdt å investere i lysere farger: lysere, skimrende øyenskygge nyanser, pluss litt hvit eyeliner. Dette vil tiltrekke seg mer lys og oppmerksomhet, noe som gjør dem virke større og mer våken.

Mens det kan være fristende å velge en vanntett merkevare (spesielt hvis det er et utendørs bryllup med usikkert vær). Dette kan imidlertid gjøre mer skade enn godt. Vanntett øye makeup vil ikke holde seg til det indre øyelokket, betyr effekten vil avta i løpet av dagen. (Bare husk å bevæpne en brudepike med en paraply for å beskytte deg mot naturen om nødvendig!)

Pass på å bruke en enda lysere farge under øyet og på innsiden tredje å gjøre øynene dine enda «større».

For motsatt effekt, vil svart eyeliner gjøre øynene dine ser mørkere og mindre. Du foretrekker denne «smokey effekt». Faktisk kan du finne går mørke dresser deg bedre. Tillat deg selv god tid til å eksperimentere og be om en rekke tilbakemeldinger i ukene og månedene på forhånd.

Diverse tips

Hvis du heller vil folk legge merke til øynene dine enn dine lepper, bære en blekere leppestift skygge.
Hvis du har mørke blå ringer under øynene, kan dette være dekket opp med en concealer. Prøv en gul-basert skygge, eller lilla hvis huden er mer blek brun.
For å gjøre øynene dine ser mer åpne, linje indre øyet med en kremaktig hvit blyant.
Å gi øynene dine en forførende kattelignende utseende, line dem med svart.
Hvis du er kledd i svart, er det vanskelig å gå galt med dyp fiolett smokey eye toner.
Metalliske toner er flott å legge litt mer farge. Bare legg en liten bit av gull, blå eller lys lavendel til det innerste hjørnet av hvert øyelokk.
Smokey eyes trenger ikke å være mørkt. Bronzed, juveler eller grønne farger kan ha samme (eller enda bedre) effekt.

Brude makeup tips – Finne perfekte bryllup leppestift og store, vakre øyne

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *